سازمان جهانی مهاجرت: اخراج مهاجران افغان از ایران به صورت قابل توجهی ‹افزایش› یافته

سازمان جهانی مهاجرت اعلام کرده که از آغاز سال جاری میلادی تاکنون بیش ۳۵۰ هزار مهاجر افغان از ایران و پاکستان به این کشور بازگشته‌اند.

این سازمان در گزارشی که امروز (دوشنبه ۹ تیر/سرطان) منتشر کرد گفته که در این مدت ۳۵۱ هزار و ۷۴۴ مهاجر از مرزهای نیمروز و هرات به افغانستان بازگشته‌اند.

سازمان جهانی مهاجرت گفته از این میان ۳۴۹ هزار و ۸۷۳ نفر از ایران و یک هزار و ۸۷۱ نفر از پاکستان به کشور عودت کرده‌اند.

این سازمان تاکید کرده که بیش از ۹۷ هزار نفر به صورت اجباری از ایران اخراج شده‌اند.

در این گزارش آمده است که اخراج مهاجران افغان از ایران در هفته‌های اخیر به صورت قابل توجهی افزایش یافته است.

سازمان جهانی مهاجرت گفته تیم‌های بهداشت این سازمان از آغاز سال جاری میلادی برای حدود ۱۶۰ هزار از مهاجران در گذرگاه‌های مرزی ایران خدماتی بهداشتی ارایه کرده است.

این نهاد تاکید کرده که در حال حاضر ۱۵ کارمند بهداشت این سازمان در گذرگاه‌های مرزی ایران در زمینه ارایه خدمات بهداشتی و آگاهی‌دهی در مورد بیماری کووید ۱۹ موظف شده‌اند.

در این گزارش گفته شده که طی یک هفته گذشته نیز بیش از ۱۲ هزار مهاجر افغان از ایران و پاکستان به افغانستان بازگشته‌اند که این رقم، افزایش سه درصدی را نسبت به هفته قبل‌ آن نشان می‌دهد.

افغانستان

منبع تصویر،GETTY IMAGES

در همین حال عبدالباسط انصاری، سخنگوی وزارت مهاجرین افغانستان به بی‌بی‌سی گفت یافته‌های این وزارتخانه نشان می‌دهد که از آغاز سال جاری میلادی تاکنون حدود ۳۸۰ هزار مهاجر افغان از ایران و پاکستان به این کشور بازگشته‌اند.

آقای انصاری گفت حدود ۵۵ هزار نفر از پاکستان و مابقی همه از ایران به افغانستان عودت کرده‌اند.

سخنگوی وزارت مهاجرین افغانستان تاکید کرد که این وزارتخانه، سازمان جهانی مهاجرت و سازمان جهانی غذا را متقاعد ساخته تا در ولایت‌های نیمروز و هرات نمایندگی باز کنند.

او گفت این دو سازمان در قسمت توزیع مواد غذایی و پرداخت پول سفریه به مهاجران برای رسیدن به مقصد اصلی‌شان کمک می‌کند.

آقای انصاری گفت وزارت مهاجرین نیز برنامه‌ای روی دست دارد که مطابق آن در جریان سال جاری میلادی به مهاجران برگشته کمک‌های فوری بشری خواهد کرد.

منتشرشده به‌دست mahdiyar

یک پناهنده سیاسی و عضو کانون حقوق بشر از آنجا که بازشناسی حرمت ذاتی آدمی و حقوق برابر و سلب ناپذیر تمامی اعضای خانواده ی بشری بنیان آزادی، عدالت و صلح در جهان است. از آنجا که بی اعتنایی و تحقیر حقوق انسان به انجام کارهای وحشیانه انجامیده به طوری که وجدان آدمی را در رنج افکنده است. از آنجا که پدید آمدن جهانی که در آن تمامی ابناء بشر از آزادی بیان و عقیده برخوردار باشند و به رهایی از هراس و نیازمندی رسند، به مثابه عالیترین آرزوی همگی انسانها اعلام شده است.

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: