ابراهیم رئیسی قاضی مرگ ، از اعضای «هیأت مرگ» و قاتل زندانیان سیاسی در تابستان سال ۶۷ است. وی همچنین قاتل ۱۵۰۰ کشته اعتراضات سراسری آبان ۹۸ در ایران هم هست.
این قاتل، اینک بعنوان کاندید انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرده است. البته این امر دور از انتظار نبود و خامنه ای مجبور است در چنبره بحرانهای درونی حاکمیتش، همانطور که خمینی گفته بود برای حفظ نظام ولایت به هر کاری دست بزند! حتی اگر لازم باشد قاتل فرزندان مردم ایران را بر کرسی صدارت بنشاند.
مناصب بلندپایه قضایی
پس از مرگ خمینی و آغاز ولایت فقیه علی خامنهای، رئیسی با حکم محمد یزدی رئیس وقت قوه قضائیه، به سمت دادستان انقلاب تهران گماشته شد و از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۳ به مدت پنج سال این مسئولیت را برعهده داشت.
پس از آن و از سال ۱۳۷۳ به ریاست سازمان بازرسی کل کشور گمارده شد و این سمت را تا سال ۱۳۸۳ عهدهدار بود.
رئیسی از سال ۱۳۸۳ تا سال ۱۳۹۳، به مدت ۱۰ سال معاون اول قوه قضائیه بود و از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۴ بعنوان دادستان کل کشور منصوب شد.
وی از سال ۱۳۹۱ با حکم علی خامنهای به عنوان دادستان کل دادگاه ویژه روحانیت منصوب شد.
رئیسی در ۱۶ اسفند ۹۷ توسط خامنه ای بر کرسی ریاست قوه قضاییه تکیه زد. در دوران ریاست ابراهیم رئیسی قاضی مرگ، دستکم ۶۲۷ زندانی به چوبه های دار سپرده شده و هزاران نفر روانه زندانها شده اند. در دوره همین جنایتکار است که شاهد هستیم در زندانها، زندانیان از گرسنگی شکنجه می شوند، از اولیه ترین حقوق خود محروم هستند و در زندانها اسیر مافیای مواد مخدر تحت سلطه قوه قضاییه، روح و روانشان را از دست می دهند و زندانیان سیاسی اعدام شده یا روانه تبعیدگاههای دور می شوند.
بیوگرافی شخصی :
ابراهیم رئیسی در سال ۱۳۳۹ در مشهد بدنیا آمد. از ۱۵ سالگی وارد حوزه علمیه قم شد. وی داماد علم الهدی امام جمعه فاسد و دزد مشهد است.
آغاز به کار:
رئیسی در سال ۱۳۵۹ در حالی که ۲۰ سال بیشتر نداشت با حکم علی قدوسی به عنوان دادستان کرج انتخاب شد و پس از مدتی با حفظ سمت بعنوان دادستان همدان نیز به فعالیت پرداخت.
رئیسی پس از برکناری اسدالله لاجوردی (جلاد اوین) برخورد با گروههای سیاسی زندان را بعهده داشت. وی در سال ۱۳۶۴ بعنوان جانشین دادستان انقلاب تهران انتخاب شد.
وی در سال ۶۷ مورد توجه خمینی قرار گرفت و احکام ویژه و مستقیمی از شخص خمینی برای اعدام و شکنجه و کشتار زندانیان سیاسی دریافت میکرد.
خمینی پرونده های ويژه ای را به او و حسینعلی نیری (یکی دیگر از اعضای هیات مرگ) محول میکرد.
جنایتهای رئیسی:
ابراهیم رئیسی به عنوان جانشین وقت دادستان تهران در قتلعام زندانیان سیاسی در استان تهران در سال ۱۳۶۷ مستقیما دست داشته است.
او در سال ۱۳۶۷ عضو کمیتهای بنام «هیئت مرگ» بود که پس از طرح چند سؤال در مورد عقاید سیاسی و مذهبی زندانیان، برای اعدام یا زنده ماندن آنها تصمیم میگرفت.
برخی دیگر از اعضای این کمیته عبارت بودند از: مرتضی اشراقی (قاضی زندان اوین)، حسینعلی نیری (دادستان تهران)، و مصطفی پورمحمدی (نماینده وزارت اطلاعات)
در این جنایت بزرگ و قتل عام زندانیان، دستکم ۳۰ هزار زندانی سیاسی از سازمان مجاهدین و سایر گروههای چپ در آن زمان که مشغول گذراندن احکام زندان خود بودند با فتوای مستقیم خمینی، توسط همین جانیان که اسم برده شد، اعدام شدند.
در اردیبهشت ۱۳۹۸ روحالله حسینیان، قائم مقام دادستان تهران در وزارت اطلاعات در دهه ۶۰ در گفتگویی، ضمن تأیید نقش ابراهیم رئیسی در اعدام زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷، خواستار تقدیر از وی شد. وی در بخشی از این مصاحبه گفت: «آقای رییسی کسی است که در دهه ۶۰ با برخورد با منافقین امنیت کشور را تأمین کرد، به جای اینکه از ایشان تقدیر شود برخی در انتخابات آن حرفها را علیه ایشان مطرح کردند و آقای روحانی برای تخریب رقیب، از همین حربه استفاده کرد و به جای تقدیر از آقای رئیسی به خاطر برخورد با منافقین، آن تهمتها را علیه ایشان زد».
ابراهیم رئیسی پس از اعتراضات سال ۸۸ و در جریان کهریزک، بعنوان یکی از اعضای سه نفره بررسی آزار جنسی به زندانیان انتخاب شده و با رد اتهامات، خواستار برخورد قاطع با شاکیان این پرونده شد!
ابراهیم رئیسی «جنایت صورت گرفته در کهریزک» را «حاشیهای» دانست و گفت متن اصلی ظلم بزرگ به نظام اسلامی است.
و اما در دوره صدارت رئیسی بر قوه قضاییه بسیاری اعدامهای فراقضایی برغم اعتراضات گسترده بین المللی صورت گرفت که فهرست برخی از آنها از این قرار است:
-ابراهیم رئیسی تنها در شش ماهه اول ریاست قوه قضاییه حکم ۱۰۰۰ سال حبس و ۱۵۰۰ ضربه شلاق برای زندانیان سیاسی صادر کرد.
-یکی دیگر از جنایتهای نابخشودنی وی، کشتن ۱۵۰۰ تن از معترضین آبان ۹۸ ظرف کمتر از ۳ روز است.
–اعدام زندانیان سیاسی در دوره صدارت او به شکل چشم گیری افزایش یافت که از جمله میتوان به این اعدامها اشاره نمود:
اعدام سه زندانی سیاسی بنامهای قاسم بیت عبدالله، عبدالله کرملاچعب و حمیدرضا درخشنده در سال ۹۸
اعدام ۲۱ زندانی سیاسی در سال ۹۹
در سال ۹۹ دستکم ۲۹۰ زندانی شامل ۲۵۰ مرد، ۱۱ زن، یک نفر در ملاء عام، ۶ کودک و ۲۱ زندانی سیاسی اعدام شدند.
اسامی برخی از زندانیان سیاسی اعدام شده از این قرار است:
اعدام مصطفی صالحی در اصفهان که از معترضین اعتراضات سراسری دی ماه سال ۹۶ بود
اعدام نوید افکاری در زندان شیراز برغم اعتراضات گسترده جهانی
اعدام زندانیان کرد از جمله هدایت عبدالله پور، دیاکو رسول زاده و صابر شیخ عبدلله
اعدام روح الله زم
اعدام زندانیان بلوچ از جمله حمید میربلوچ زهی، الیاس قلندرزهی، حسن دهواری
اعدام زندانیان عرب اهوازی از جاسم حیدری، علی خسرجی ، حمید راست بالا، کجیر سعادت
اعدام کودک مجرمان از جمله شایان سعیدپور، ارسلان یاسینی و محمدحسن رضایی
اعدام زنان از جمله زهرا اسماعیلی در حالی که پیش از اعدام سکته کرده و جان باخته بود بالای طناب دار برده شد.
همچنین در همین بازه زمانی یک ساله بیش از ۱۳ هزار نفر بازداشت شده و دستکم ۱۰ زندانی زیر شکنجه به قتل رسیده اند.
در همین بازه زمانی (یعنی در سال ۹۹) دستکم ۱۲۳ شهروند نیز توسط ماموران مسلح حکومتی به قتل رسیدند.
روشن است که کار این قاتل حرفه ای و جنایتکاری که جز اعدام چیزی را از خمینی و خامنه ای نیاموخته، کشتار مردم ایران و جوانانی است که چیزی جز زندگی در آزادی، برابری و دمکراسی را خواستار نیستند.
این جنایات و البته همه جنایتها و ستم نظام ولایت فقیه در حافظه تاریخی ملت ایران ثبت شده است و تا روزی که این تاجران جان انسانها را به پای میز محاکمه نکشانند، از پای نخواهند نشست. ما جنایت علیه بشریت را نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم
گورستان خاوران در تهران و صدها گور جمعی و مزارهای بی نام در شهرستانها که قتل عام شدگان ۶۷ در آنها بصورت تکی و یا جمعی دفن شدهاند، از اسناد جنایتی است که نام ابراهیم رئیسی در صدر آنها به ثبت رسیده و باید در پیشگاه ملت ایران و وجدانهای بیدار بشری که علیه این جنایت دست به فعالیت و افشاگری زدهاند، محاکمه شده و به سزای اعمالش برسد.
محکومیتهای جهانی:
-عفو بینالملل روز سهشنبه ۱۳ آذرماه، با انتشار گزارشی ۲۰۰ صفحهای حاوی اسناد و مدارکی از اعدامهای سال ۶۷ ، از سازمان ملل خواستار انجام تحقیقاتی جامع و مستقل درباره ابعاد این اعدامها شد.
این نهاد مدافع حقوق بشر میگوید اعدامهای سال ۶۷ مصداق «جنایت علیه بشریت» است چرا که به گفته عفو بینالملل، این اعدامها با فتوای خمینی، رهبر وقت جمهوری اسلامی ایران و به صورت «خودسرانه، بدون طی روند دادرسی عادلانه و قانونی» انجام شده است.
-در ماه مارس ۲۰۱۱ نام ابراهیم رئیسی در فهرست ۸۰ مقام ایرانی تحریم شده توسط اتحادیه اروپا قرار گرفت. او هم چنین یکی از بدنامترین مقامات قضائی ایران در مجامع بینالمللی است.
-در ۱۳ آبان ۱۳۹۸، تحریم وزارت خزانهداری ایالت متحده آمریکا ۹ تن از افراد و «نزدیکان سیدعلی خامنهای»، از جمله ابراهیم رئیسی را تحریم کرد.
در این بیانیه در مورد رئیسی آمده که او از چهرههای مورد علاقه سیدعلی خامنهای است و نام او با «نقض حقوق بشر» گره خوردهاست. عضویت ابراهیم رئیسی در «هیئت قضایی اعدامهای سال ۶۷» و ادامه «مجازاتهای سنگدلانه»، «بازداشتهای غیرقانونی»، «شکنجه و بدرفتاری» با متهمان در دستگاه قضائی تحت هدایت وی، از جمله موارد دیگری است که در این بیانیه به آن شاره شدهاست.