محرومیت مژگان کاوسی، از حق استفاده از مرخصی در زندان اوین

مژگان کاوسی، نویسنده و محقق کُرد اهل کلاردشت که در جریان اعتراضات آبان ماه ۹۸ بازداشت شده بود، توسط شورای انضباطی زندان اوین تهراه از حق استفاده از مرخصی محروم شده است.

برپایه گزارش رسیده به سازمان حقوق بشری هه‌نگاو، مژگان کاوسی، محقق و نویسنده کُرد که هم‌اکنون در زندان اوین تهران دوران محکومیت سه ساله خود را سپری می‌کند، توسط توسط شورای انضباطی زندان  از حق استفاده از مرخصی محروم شده و تاکنون و علی‌رغم اینکه از بیماری نیز رنج می‌برد، به مرخصی اعزام  نشده است.

به گفته یک منبع مطلع، پس از اعتصاب غذای  ۱۶ روزه مژگان کاوسی در شهریور ماه امسال به نشانه اعتراض به ممانعت مسئولین زندان از اعزام وی به مراکز درمانی خارج از زندان توسط شورای انضباطی زندان اوین ازحق استفاده از مرخصی محروم شده است.

مژگان کاوسی روز دوشنبە ٢٧ آبان ٩٨ (١٨ نوامبر ٢٠١٩)، در جریان اعتراضات آبان ماه توسط نیروها ادارە اطلاعات شهرستان نوشهر در استان مازندران بازداشت و پس از یک ماه با وثیقە ١٠٠ میلیون تومانی آزاد شدە بود.

اسفند ماه سال ۹۸ (مارس ۲۰۲۰)  نشست دادگاه تجدید نظر مژگان کاوسی،نویسندە و محقق کُرد اهل کلاردشت برگزار و حکم وی بە ٧٦ ماه و ١٥ روز حبس افزایش یافتە است. وی آذر ماه  همان سال بە ٦٩ ماه حبس محکوم شدە بود.

بر طبق حکم صادرە، مژگان کاوسی بە اتهام “عضویت در حزب دمکرات کُردستان ایران” بە تحمل ٣٣ ماه حبس، بە” اتهام تشویش اذهان عمومی برای اجاد اخلال در نظم عمومی” بە تحمل ٣٦ ماه حبس و بە اتهام “تبلیغ علیە نظام” بە تحمل ٧ ماه و ١٥ روز حبس محکوم شدە است. بر طبق قانون تجمیع احکام از این سە حکم اشد مجازات یعنی حکم ٣٦ ماه حبس قابل اجرا می باشد.

مژگان کاوسی روز دوشنبە ٣٠ اردیبهشت ٩٩ (١٩ می ٢٠٢٠)، جهت سپری نمودن دوران محکومیت خود بازداشت و روز دوشنبە ٢ تیر ٩٩ (٢٢ ژوئن ٢٠٢٠)، از زندان مرکزی نوشهر در استان مازندران بە زندان اوین در تهران منتقل شد.

منتشرشده به‌دست mahdiyar

یک پناهنده سیاسی و عضو کانون حقوق بشر از آنجا که بازشناسی حرمت ذاتی آدمی و حقوق برابر و سلب ناپذیر تمامی اعضای خانواده ی بشری بنیان آزادی، عدالت و صلح در جهان است. از آنجا که بی اعتنایی و تحقیر حقوق انسان به انجام کارهای وحشیانه انجامیده به طوری که وجدان آدمی را در رنج افکنده است. از آنجا که پدید آمدن جهانی که در آن تمامی ابناء بشر از آزادی بیان و عقیده برخوردار باشند و به رهایی از هراس و نیازمندی رسند، به مثابه عالیترین آرزوی همگی انسانها اعلام شده است.

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: